Revit modelleur

De ene Revit modelleur is de andere niet. Er zijn prima modelleurs die nog onvoldoende bouwkundige bagage hebben. Maar ook ervaren bouwkundigen die zich liever niet bezig houden met hoe je informatie in modellen stopt. Wat als je het beste van deze twee combineert? Dan krijg je een BIM modelleur die in staat is om een goed model te bouwen, maar ook bouwkundig weet wat ie doet. Welkom bij bouwkundePro.

Revit modelleur voor architecten

Van oorsprong kom ik uit de architectuurwereld. Ik heb meer dan twintig jaar ervaring in het uitwerken van complexe gebouwontwerpen. Mijn passie is om alle elementen als een puzzel in elkaar te laten passen, zodat het gebouw technisch en esthetisch het beste tot zijn recht komt. Ik modelleer niet alleen volgens de BIM basis ILS, maar ik heb ook oog voor andere disciplines. Knelpunten worden direct gesignaleerd en gecoördineerd richting het bouwteam.

“Maurice is een zeer kundig BIM-modelleur die op een goede wijze bouwkundige oplossing weet te realiseren en deze verwerkt in het BIM-model. Maurice heeft gedurende een periode van bijna drie jaar gewerkt aan het project nieuwbouw Rabobank Nederland te Eindhoven. Een project met een ingewikkeld gevelontwerp en grote complexiteit. Ik kan Maurice van harte aanbevelen vanwege zijn BIM-kennis, bouwkundige kennis en zelfstandige manier van werken.”
Wilco van Gils, Inbo

revit modelleur maurice van dinther

Flexibele schil

Tegenwoordig wordt er veel gevraagd van architecten, vooral als het aankomt op flexibiliteit. Een ontwerpproces gaat vaak met horten en stoten, en je bent afhankelijk van derden die beslissingen voor zich uit schuiven. Als het dan zover is dat je verder kunt met de volgende fase, moeten de werkzaamheden het liefst gisteren nog gereed zijn.

In zulke gevallen zijn een paar extra handen geen overbodige luxe. Zeker als zo iemand zich het project snel eigen kan maken en naar zijn hand kan zetten. En weer afscheid neemt als de druk van de ketel is. Zo heb ik een paar kortlopende projecten gedaan, zowel in-office als op afstand. Als ideale flexibele schil.

“Maurice heeft een paar maanden op afstand (niet bij ons op kantoor) voor DP6 gewerkt aan een onderwijsgebouw. Wij zijn zeer tevreden, zowel over de samenwerking als over de kwaliteit van zijn werk. Maurice kan meer dan alleen goed modelleren. Hij signaleert knelpunten, is een uitstekende bouwkundige, is prettig in de communicatie, nauwkeurig, pro-actief en precies. Aanpassingen worden consequent verwerkt waarbij de gevolgen op andere onderdelen automatisch worden meegenomen.”
Robert Alewijnse, DP6

Jouw Revit modelleur?

Is je interesse gewekt? Ik maak graag vrijblijvend kennis met jou om te kijken waar je tegenaan loopt, en wat ik daarin voor je kan betekenen! Je kunt mij bellen (06 – 1553 1353) of mailen.