Diensten • Revit modelleur

  Welkom op de website van bouwkundePro! Mijn bedrijf vormt een unieke combinatie: een Revit modelleur die werkt volgens de BIM basis ILS + een ervaren bouwkundige die problemen oplost = een intelligent bouwkundig model vol relevante data.

 • BIM coördinator

  Wie behoudt het overzicht als er allerlei BIM-modellen samenkomen? Een goede BIM coördinator wordt steeds belangrijker in het bouwproces, om alle informatie op waarde te schatten en te managen. Mijn passie voor het integraal afstemmen van het ontwerp komt als BIM coördinator maximaal tot uiting.

 • Bouwkundig BIM consultant

  Je kunt nog zo goed zijn in Revit, BIM en coördinatie van modellen, soms loop je vast. Dan heb je iemand nodig die je verder op weg helpt. Als consultant kan ik meekijken, een dagdeel meelopen, trainingen geven en problemen oplossen, zodat aan het eind van de dag alles weer op de rit staat.

Features


 • Flexibele schil

  De architectenbranche laat zich niet plannen. Daarom is het handig om een flexibele schil te hebben bij tijdelijke pieken in het werk. Ik maak het project snel eigen, werk in-office of vanuit Nijmegen, communiceer knelpunten en draag oplossingen aan.

 • IFC modellen voor leveranciers

  Steeds meer aannemers vragen een IFC model van hun leverancier, zodat deze direct in het totaalmodel geïntegreerd kan worden. Mijn slimme Revit families zijn maatwerk oplossingen, voorzien van relevante data. Het resultaat is een deelmodel in IFC, waar de aannemer mee uit de voeten kan.

 • Contact – Over mij

  Is je interesse gewekt of heb je vragen over mijn diensten, artikelen of projecten? Neem dan gerust contact op voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak. Stuur een email naar info@bouwkundepro.nl of bel 06 - 1553 1353