Diensten • 3D modelleur

  Met ons 3D model kun je snel schakelen en krijg je meteen de actuele hoeveelheden te zien bij wijzigingen. Ook integreren wij constructies en installaties in ons model, zodat fouten direct kunnen worden gedetecteerd.

 • Bouwkundig adviseur – projectleider

  Door onze veelzijdigheid fungeren wij als uw rechterhand voor de uitwerking en begeleiding van projecten, van VO tot en met de oplevering. Als Revit 3D modelleur, projectleider en bouwkundig adviseur.

 • BIM plancoördinatie

  De BIM-methodiek biedt je de mogelijkheid om met alle disciplines samen te werken aan één en hetzelfde model. Ieder levert zijn input vanuit zijn eigen vakgebied, hetgeen samenkomt in dit BIM-model. Bij voorkeur beheren wij dit totaalmodel als BIM-manager, waarbij wij het constructieve en installatietechnische model als “linked file” onder ons model hebben hangen. Met onze expertise, in combinatie met de mogelijkheden van Revit en Solibri, komen wij tot een integraal afgestemd gebouw.

Features


 • Flexibele schil

  BouwkundePro is uw flexibele schil op projectbasis, met meer dan 10 jaar ervaring heeft bij architectenbureaus. Een rechterhand die precies weet wat er gevraagd wordt.

 • Revit families

  Steeds meer aannemers eisen een 3D component van hun leverancier, zodat deze direct in het gebouwmodel geïntegreerd kan worden. Onze slimme Revit families zijn niet alleen gebruiksvriendelijk voor de klant, maar ook afgestemd op de eindgebruikers (architect, aannemer, installateur).

 • 3D schakel voor installateurs

  Wij merken in de markt dat er een schrijnend tekort is aan installatietechnische 3D modelleurs. Vandaar dat wij ook in Revit MEP uit de voeten kunnen, als verbreding van Revit Architecture. Installatietechnische kennis wordt zo aangevuld met bouwkundig inzicht en Revit MEP vaardigheden. Zodat we samen een sterk team vormen.